Web Design

websiteWat kan Chris Muller Media voor u betekenen?

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Heeft u geen internet site, dan loopt u een stapje achter op uw concurrenten en daarmee loopt u een stukje omzet mis.

Een website laten bouwen moet u dus zien als een investering. Na verloop van tijd zal deze zich terugbetalen.

Uiteraard is bovenstaande niet vanzelfsprekend. Een website moet namelijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

– een website moet goed gebouwd worden, zodat deze door de zoekmachines (bijv. Google) gevonden wordt,
– een website moet overzichtelijk zijn, zodat mensen makkelijk vinden waar ze naar opzoek zijn,
– een website moet je ‘in leven’ houden, door regelmatig te vernieuwen (bijv. door nieuwe items te plaatsen, nieuwe producten toe te voegen of met enige regelmaat een nieuwsbericht te plaatsen).

Daarnaast is het tegenwoordig voor de meeste branches ook erg belangrijk om aan “social-media’ te doen, zoals bijv. Facebook en Twitter.

EEN NORMALE WEBSITE / BEDRIJFSPAGINA

U wilt een website laten bouwen, maar hoe gaat dat bij Chris Muller Media in z’n werk?

In een kennismakingsgesprek worden de ideeën en wensen besproken. Aan de hand daarvan maak ik een offerte. Indien akkoord, ga ik aan de slag en maak een opzet. Deze opzet wordt besproken en uiteindelijk zullen de puntjes op de i gezet worden. Als alles naar wens is, gaat de website live.joomla-wordpress-logo

De meeste websites bouw ik met WordPress of Joomla. Dit zijn systemen met een zogenaamde ‘frontend en ‘backend’. Even heel simpel uitgelegd:

De website welke op internet zichtbaar is voor de consument/klant/bezoeker noemen we ‘frontend’.
Het website gedeelte waar u de berichten plaatst/wijzigingen aanbrengt, noemen we ‘backend’. Je komt via een aparte websitelink bij de backend terecht en met een gebruikersnaam en wachtwoord kan je dan inloggen.

Hiermee komen we bij het puntje ‘onderhoud’ terecht. Door bovenstaande systemen is het mogelijk dat u zelf de website bij houdt. U kunt zelf berichten plaatsen, foto’s uploaden en andere wijzigingen doorvoeren.
Ziet u dit zelf niet zitten, of heeft u hier geen tijd voor, dan is het mogelijk dat Chris Muller Media voor u het onderhoud uitvoert.

EEN ONLINE WEBSHOP

magento-logoNaast een ‘normale’ website/bedrijfspagina, is het ook mogelijk een online webshop door Chris Muller Media te laten bouwen.
De webshop wordt gebouwd met Magento, dit is net als WordPress en Joomla een systeem met een front- en backend.

Het realiseren van een webshop gaat net als een ‘normale’ website. Alles gebeurd in overleg met de klant. Als u tevreden bent, ben ik het ook.

Zoals u leest, is er veel mogelijk. Bij Chris Muller Media gaat alles in overleg met de klant, zodat u dat krijgt, waar u om gevraagd heeft.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin