Over CMM

Welkom op de website van Chris Muller Media.

Wie zit er achter deze site? Dat zal ik in het kort vertellen.
Mijn naam is Chris Muller, gezien de naam van deze website redelijk voorspelbaar. Ik houd me al jaren bezig met het bouwen van websites.

Chris Muller Media - Web Design & PhotographyHet begon allemaal met een eigen hobby website, waarmee ik mijn foto’s van automeetings wilde delen met de ‘wereld’.
Ik ging stoeien met Frontpage en al snel ontstond er iets wat toonbaar was voor het www.
Het ontwerpen en steeds verder ‘ontwikkelen’ van mijn website vond ik een leuke bezigheid en daardoor bleef ik er mee bezig.
Uiteraard moest het steeds mooier en beter worden en zo ga je opzoek naar andere technieken en kom je in aanraking met andere programma’s en andere manieren van bouwen.

Zo af en toe kreeg ik de vraag om voor derden een site te maken, maar dit bleef op hobby-basis.
Na jarenlang vrachtwagen chauffeur geweest te zijn, kreeg ik een baan waarbij ik m’n website-kennis ook beroepsmatig kon gebruiken. Ik ging me bezig houden met het bouwen van websites, google optimalisatie, marketing en grafische vormgeving.
Helaas kwam er na 6 jaar een einde aan deze baan. Ik moest noodgedwongen keuzes maken en heb toen besloten om voor mezelf te beginnen en zo is Chris Muller Media ontstaan.

Sinds juni 2012 ben ik zelfstandig en bied onder de naam Chris Muller Media mijn diensten als webdesigner en fotograaf aan. Meer informatie over mijn diensten vindt u op deze website. Heeft u vragen of wilt u informatie, dan kunt u gebruik maken van het contact formulier en wie weet, kan ik iets voor u of uw bedrijf betekenen.

Met vriendelijke groeten,

Chris Muller

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin